Emotional Suicide - Weekend

Weekend

Nu har det varit min absoluta favvo-helg: Halloween/Allhelgona! Eller ja, för min så är det ju så här: Every Day Is Halloween! ^^ Men jag måste väl kanske erkänna att det är skönt att det finns en helg då jag kan se ut som jag vill, utan att få massa konstiga blickar från andra människor.
Satt och pratade Halloween-fester med några vänner, och vi diskuterade vad vi eventuellt skulle klä ut oss till vid någon sorts maskerad. För mina vänner skulle det så klart bli något läskigt, som tex häxa, vampyr, zombie m.m. Men om jag skullle klä ut mig till något som är så långt bort från mitt 'vanliga jag', ja då blir det väl säkert Barbie eller nåt sånt... :p Var inte på någon fest, utan spenderade helgen med att umgås med nära och kära.
Fredagen var hemma hos honom. Vi kikade som vanligt på film.
I Lördags kom yngsta syster hem efter att ha varit i London i 2 veckor, och mellansyster var även hemma denna helgen så då blev det att passa på att umgås med dem. Blev alltså tacos hos la familia och kika på film. Fick även presenter som yngsta syster köpt i London. My sister knows me!
Nu blir det att fortsätta passa på att njuta av det som är kvar av denna helgen, och sen bege sig tillbaka till vardagen.
Från London: Tröja, mobilskal och smycken!


Närbild: mobilskal och smycken!
 

Kommentera här: