Emotional Suicide - july 2014

För Varmt För Att Kunna Sova

Det är sjukt varmt under dagarna (solen lyser rakt in exakt hela dagarna), jag bor i vad som verkar vara en bastu. Värmen gör att det tar evigheter innan det blir så pass svalt att man kan somna i denna lägenhet, och som det känns just nu kommer det nog ta nån timme till innan man kan somna.
Näe, dags att kika på 'The Depraved' och se om den kan få en på sova-humör (inte för att jag tror att den kan det, men man kan ju alltid hoppas).

 

Movies!

Blev igår ett filmköp som jag funderat på ett tag, för att få samlingen mer komplett.
Nämligen filmerna 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2', 'Quarantine 2: Terminal' och 'Alone In The Dark 2'.
Gjorde beställningen igår hos Discshop (som jag typ alltid beställer filmer/serier ifrån), och idag hade jag filmerna i brevlådan. Till min besvikelse var 'The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2' INTE inplastad OCH det saknades en skiva ur denna '2 Disc Special Edition'!
Ringde då självklart Discshop, och de är hur trevliga som helst. Får en ny version av filmen som är inplastad och de skickar med ett returkuvert till filmen som vad 'skadad' (utan att jag behöver betala nåt extra). Bättre service får man leta efter! ^^
Så om du tänker köpa film nån gång, då hoppas jag att du väljer att göra det från Discshop!

(vet att det är dålig kvalitet på bilden, tagen med mobilen)

Vikt

Hur gör man egentligen för att gå upp i vikt?
I flera år så har jag tampats med ätstörningar, och har kvar problematiken i huvudet, men får nu i mig alla måltider som jag ska. Äter mer än mina systrar, men går ändå inte upp ett enda kg. Vad beror det på?
Att väga 48 kg när man närmar sig 30 år är väl inte riktigt bra?
Antar att det bara är att fortsätta trycka i sig mat m.m och hoppas att iaf nåt gram fastnar!